A licitació el contracte d’obres de la fase 2 sobre la remodelació de l’edifici del casal municipal ‘La Violeta’ d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 14/52021

Aquest divendres 14 de maig ha sortit a licitació el contracte d’obres de la fase 2 de remodelació de l’edifici del casal municipal ‘La Violeta’ d’Altafulla, concretament les subfases A i B contingudes en el projecte redactat per EDDAB Arquitectura.

Els treballs projectats tècnicament per l’empresa EDDAB Arquitectura consistiran en el subministrament i col·locació de seients amb sistema de bancades mòbils; la protecció de paraments interiors per donar cabuda a activitats a peu dret; millores en la sonoritat de l’equip de ventilació de magatzems i camerinos; millores en la seguretat i usabilitat de l’accés principal; estudi de pendents i re-urbanització en l’accés exterior de l’escenari i rampa exterior, per resoldre l’excés de pendent, el canvi de rasant i la qualitat del paviment; intervenció en el fossat de la façana nord per resoldre les filtracions d’aigua pluvial i donar un acabat a la façana similar a la resta.

Aquestes actuacions tenen un termini d’execució de 12 setmanes (tres mesos) i el preu de sortida a licitació se situa en els 281.288,73 euros amb l’IVA inclòs del 21 %.  El termini de presentació d’ofertes és de 26 dies naturals a comptar des d’aquest divendres 14 de maig, per tant, la data límit de sol·licituds es fixa en el 8 de juny de 2021.

Amb aquests treballs es finalitzarà una de les obres principals dels darrers anys a Altafulla on finalment es dotarà l’espai de polivalència per a una àmplia oferta d’activitats, es resoldran les filtracions d’aigües pluvials que s’havien detectat en la primera fase de les obres, i es millorarà tant la seguretat i usabilitat de l’accés principal i la sonoritat de l’equip de ventilació de magatzems i camerinos.

Foto: Una imatge del casal municopal ‘La Violeta’, que continua en obres. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This