Els alcaldes de Tarragona al Vendrell signen un manifest per treure mercaderies de la costa

REDACCIÓ – Tarragona, 10/5/2021

Els alcaldes de Tarragona, Torredembarra Roda de Berà, Altafulla, Creixell i el Vendrell, s’han reunit aquest dilluns, 10 de maig, al Palau de Congressos de Tarragona per signar el ”Manifest d’alcaldes per l’alliberament de mercaderies per la costa”.

Els alcaldes han mostrat el seu desacord en què el corredor mediterrani de mercaderies comparteixi l’ús de la plataforma de viatgers i travessi zones poblades del nostre territori. L’objectiu d’aquest front comú és l’alliberament de mercaderies de la costa, ja que aquesta decisió afecta directament la seguretat, la mobilitat i el desenvolupament econòmic de tots els municipis afectats.

Per això, entre d’altres, els alcaldes exigeixen l’estudi d’un traçat alternatiu del pas de mercaderies i la paralització immediata de totes les obres i actuacions relacionades amb el tercer fil.  Els alcaldes volen sumar suports polítics i socials per traslladar les reivindicacions a l’Estat.

Foto: Els sis alcaldes signants del manifest a les escales del Palau de Congressos de Tarragona. / AJ. TARRAGONA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This