Tret de sortida a les Tapes Bruixes ‘La Xoixeta’ d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 7/5/2021

Després d’una llarga temporada a la cova a causa de la Covid-19, la Xoixeta, que ha après a fer pa amb massa mare, ha tret la pols a una antiga bicicleta estàtica i ha vist milers de sèries a la televisió, ha decidit reemprendre la ruta de tapes d’Altafulla, la més exquisida i embruixada que es coneix.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Natalia Sanz, acompanyat pel coalcalde Jordi Molinera, han donat aquest matí el tret de sortida a la 5a edició de la ruta de tapes que enguany engloba a onze bars i restaurants del municipi que han elaborat onze tapes marcades per la seva originalitat, creativitat i qualitat acompanyades d’un quinto d’Estrella Damm. El preu de cada tapa més la beguda és de 2,80 euros.

Des d’un ‘reblochón’ fosa amb escuma de xampinyó i patata acompanyada de làmines cruixents de cansalada fins a un ‘blini’ casolà, amb crema de formatge blau i humus rosa, anxova fumada i préssec confitat són les delícies que es podran degustar en aquests onze establiments d’Altafulla: La Toque, Vermuteria La Ramona, El Bruixot, Les Bruixes, Voramar Cal Vitali, Solocomo, Terrasseta del San Martín, Maritime Beach Club, La Taverna del Quatre, El rinconcito de Elena i l’Hotel Yola.

Els participants de la ruta podran omplir el fulletó que s’ha dissenyat per la mostra amb el segell de cada establiment si es consumeix la corresponent tapa. Aquells que aconsegueixin omplir-lo tot podran anar a l’Oficina de Turisme de l’Era del Senyor i rebre l’últim segell. Rebran un petit obsequi i podran votar la tapa que més els ha agradat.

La data límit per posar l’últim segell a l’Oficina de Turisme serà el dia 30 de maig de 2021 fins a les 14:00 hores. Tots els que acabin la ruta participaran en un sorteig de productes KM0 del Baix Gaià. L’establiment de la tapa guanyadora rebrà un reconeixement recordatori de l’organització.

D’altra banda, Natalia Sanz anima a la ciutadania a participar de la ruta a través de les xarxes socials publicant les imatges amb l’etiqueta #LaXoixetaAltafulla2021, al mateix temps que recorda que “segueix existint la Covid-19 i que encara tenim risc de contagiar-nos. És important seguir complint les normes al peu de la lletra amb distància, mascareta i neteja de mans”.

Foto: Una de les creacions que es podrà tastar durant la 5a edició de la ruta de tapes. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This