Entra en funcionament l’Oficina Municipal d’Habitatge d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 6/5/2021

La regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ha presentat aquest dijous, 6 de maig, acompanyat pel coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, i la responsable d’atenció del servei municipal d’habitatge, Marina Morillas, l’Oficina Municipal d’Habitatge, que s’ubica a la planta baixa de l’edifici consistorial de la plaça del Pou.

Àlex Cañas s’ha mostrat molt satisfet de la feina feta i ha remarcat el fet que “Altafulla compti amb una atenció personalitzada a l’ajuntament que permeti un servei integral d’informació i assessorament en matèria d’habitatge i que eviti que les altafullenques i els altafullencs hagin de desplaçar fins a Tarragona per poder-ne gaudir”.

L’objectiu principal és prestar un servei de proximitat integral d’informació i assessorament en matèria d’habitatge conjuntament amb l’Oficina Local d’Habitatge del Tarragonès, i al mateix temps, oferir un servei d’assessorament jurídic per resoldre els dubtes i consultes que els ciutadans tinguin sobre les principals problemàtiques en habitatge a Altafulla.

L’Ajuntament ha habilitat un espai web (www.altafulla.cat/habitatge) on està disponible tota la informació quant a prestacions econòmiques, habitatges de protecció oficial i borsa d’habitatge, servei d’assessorament jurídic, i un programa de mediació per al lloguer social.

L’edil Àlex Cañas ha posat èmfasi precisament en aquest darrer punt ja que aquest programa té com a objectiu posar a disposició de la ciutadania un lloguer d’habitatges desocupats a un preu assequible, mitjançant un servei de mediació entre els propietaris d’habitatges i els demandants d’habitatges de lloguer, que facilita la formalització de contractes de lloguer amb un seguit de garanties.

La intenció, segons el regidor, és incrementar el parc d’habitatges gestionat per les administracions públiques per fer possible l’accés a la població amb ingressos més baixos.

Les persones interessades en aquest servei poden demanar cita prèvia al telèfon 669089208, al correu electrònic habitatge@altafulla.cat, o bé, amb l’aplicació de cita prèvia. L’horari d’atenció al públic és de 9:30 a 11:00; i d’11:30 a 13:00 hores.

Foto: D’esquerra a dreta, el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, el regidor Àlex Cañas i i la responsable d’atenció del servei municipal d’habitatge, Marina Morillas, / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This