L’Ajuntament d’Altafulla ultima la posada en marxa del Servei municipal d’habitatge

REDACCIÓ – Altafulla, 30/4/2021

La regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, està treballant aquests darrers dies en el Servei municipal d’Habitatge, l’oficina del qual es presentarà oficialment dijous vinent 6 de maig a les dependències municipals de la plaça del Pou.

El regidor d’Habitatge, Àlex Cañas, s’ha mostrat molt satisfet de la feina feta aquestes últimes setmanes en què ha remarcat que “Altafulla comptarà a partir d’ara d’una atenció personalitzada a l’Ajuntament amb l’objectiu de prestar un servei integral d’informació i assessorament en matèria d’habitatge que permeti apropar els serveis existents a les altafullenques i als altafullencs sense que s’hagin de desplaçar fins a Tarragona”.

En aquest sentit, aquest servei municipal informarà i tramitarà conjuntament amb l’Oficina Local d’Habitatge del Tarragonès les seves prestacions en matèria d’ajudes a l’habitatge, i prestarà al mateix temps, un servei d’assessorament jurídic per resoldre els dubtes i consultes que els ciutadans tinguin sobre les principals problemàtiques en habitatge al municipi.

Tot i que l’oficina i l’espai web www.altafulla.cat/habitatge no es presentarà oficialment fins dijous vinent 6 de maig, la ciutadania ja es pot adreçar al servei situat a l’Ajuntament, Plaça del Pou 1, demanant cita prèvia al telèfon 669089208, i al correu electrònic habitatge@altafulla.cat.

De fet, ja es poden sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer 2021, unes subvencions en règim de concurrència competitiva per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social.

Foto: El nou servei tindrà la seu a l’ajuntament altafullenc. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This