Jornada de recollida de residus a la platja del Gorg de Creixell el 8 de maig dins el ‘Let’s Clean Up Europe!’

REDACCIÓ – Creixell, 28/4/2021

El segon cap de setmana de maig arriba una nova edició del ‘Let’s Clean Up Europe!’ i l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Creixell ha organitzat el 8 de maig una Jornada de recollida de residus a la platja del Gorg.

El punt de trobada serà davant del restaurant del Càmping Gavina a les nou del matí. La durada de l’activitat serà fins a les 11:30 hores aproximadament. Els i les assistents hauran de participar en l’activitat amb el seu grup bombolla format d’un màxim de 6 persones (adults i/o nens i nenes). És obligatori que cada membre del grup porti ben posada la mascareta (tapant nas i boca).

Per assistir-hi, és necessari inscriure’s. Es pot fer per telèfon al 977 13 82 72 o enviant un correu electrònic a: infocreixell@creixell.cat amb el nom i telèfon. L’organització repartirà també bosses i guants per facilitar la recollida de residus.

A través de la campanya ‘Let’s Clean Up Europe!’, la ciutadania de tot Europa està convidada, durant els dies 7, 8 i 9 de maig a recollir els residus abandonats en el medi.

Foto: Una imatge de la plata del Gorg de Creixell. AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This