Els jugadors del Club Atlètic Roda de Berà entreguen roses a la gent gran del centre de dia Marinada

REDACCIÓ – Roda de Berà, 26/4/2021

El Centre de dia Municipal Marinada de Roda de Berà es va sumar una vegada més a la Diada de Sant Jordi amb diverses activitats. Aquest any va ser un Sant Jordi especial, marcat per les mesures per la covid-19, però també va resultar ser força emotiu gràcies a les diferents activitats en què van participar els usuaris del centre de dia: tallers, lectura de poemes i la representació de la ‘Llegenda de Sant Jordi’, de la mà de Gemma García, dinamitzadora del centre de dia.

Però el moment més emotiu de la diada va arribar quan diversos jugadors del Club Atlètic Roda de Berà -Albert, Asies i Jesús- van entregar roses a la gent gran del centre. Des del centre també agraeixen el compromís amb la cita del regidor d’Hisenda, Joventut, Esports, Infància i Noves Tecnologies de Roda de Berà, Gerard Solé.

La gerent d’Arc Serveis, l’empresa gestora del centre de dia, Jerusalem Torra, destaca que aquestes activitats intergeneracionals “permeten oferir l’oportunitat d’interactuar i aprendre de l’intercanvi entre la gent gran i els joves”. Uns intercanvis bidireccionals i actius per ambdues parts, “que aconsegueixen promoure valors com l’amistat, la solidaritat i l’empatia”,  subratlla Torra.

Des del Centre de Dia Marinada es posa en valor que jornades com la de Sant Jordi sumen i eixamplen la base amb la finalitat de fomentar el contacte entre diferents generacions per crear espais de convivència i aconseguir molts beneficis, tant individuals com socials: “Moments emotius que treballem contra l’edadisme”.

Foto: Tres jugadors del Club Atlètic Roda de Berà que van visitar el Centre de dia Marinada. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This