Jornades de portes obertes a les llars d’infants municipals d’Altafulla el 26 i 27 d’abril

REDACCIÓ – Altafulla, 20/4/2021

Les llars d’infants municipals d’Altafulla Francesc Blanch i Hort de Pau ja ho tenen tot a punt per celebrar les jornades de portes obertes.  Unes sessions que ambdós centres convoquen cada any just abans del període de preinscripció per tal de donar a conèixer a les famílies amb nadons de 0 a 2 anys les seves instal·lacions i el seu projecte educatiu.

La jornada de portes obertes a la llar d’infants Francesc Blanch tindrà lloc el pròxim dilluns 26 d’abril, mentre que a la llar d’infants Hort de Pau se celebrarà l’endemà dimarts 27 d’abril. Totes dues seran a les 17:30 hores.

Per complir amb les mesures de seguretat per la Covid-19, caldrà demanar cita prèvia a les escoles bressol, trucant al 977656031 o enviant un correu electrònic a llardinfantsfblanch@gmail.com, en el cas de Francesc Blanch; i trucant al 977652120 o enviant un correu electrònic a hortdepau@hotmail.com, en el cas d’Hort de Pau. També podeu consultar els blocs de les llars d’infants Francesc Blanch i Hort de Pau.

El calendari de preinscripció per a la presentació de sol·licituds serà del 3 al 14 de maig, i s’ha de fer per instància electrònica o presencialment a l’Ajuntament d’Altafulla. La matrícula s’estableix del 8 al 18 de juny de 2021.

Foto: Una imatge d’una de les llars d’infants altafullenques. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This