Una trentena de famílies vulnerables de Creixell es beneficien del Programa d’aliments de Càrites amb el suport de l’Ajuntament

REDACCIÓ – Creixell, 19/4/2021

L’Ajuntament de Creixell, a través de la Regidoria de Serveis Socials, s’ha adherit al Programa d’aliments impulsat de Càrites Diocesana adreçat a persones en situació de vulnerabilitat i amb necessitat d’ajuda alimentària. Gràcies al conveni signat el passat 3 de febrer per l’alcalde, Jordi Llopart, i el director general de Càrites, Mossèn Joaquim Gras, prop de 30 famílies vulnerables del municipi es beneficien de les compres que  farà Càrites amb l’ajut municipal.

L’Ajuntament creixellenc farà enguany una aportació econòmica de 3.000 euros a l’entitat. Cada mes es farà una transferència de 250 euros, que anirà destinada a despeses d’aliments i productes de primera necessitat a realitzar a l’establiment comercial Casa Pairal del municipi.

La regidora de Benestar Social, Chelo Picón, ha explicat que les persones beneficiàries del Programa d’aliments són seleccionades per l’àrea de Serveis Socials, segons el seu grau de vulnerabilitat: “Tenen preferència les persones o unitats familiars que tinguin menors al seu càrrec”, ha assenyalat. Serveis Socials notifica a Càrites el nombre de famílies que necessiten suport, així com les altes i les baixes que produeixin.

Càrites Diocesana atén les persones derivades pels Serveis Socials amb el repartiment mensual dels productes provinent de la Fundació Banc d’Aliments de Barcelona i de la Unió Europea. L’entitat aporta persones voluntàries que disposen de la formació adequada referent a la manipulació d’aliments i a les normes higiènic-sanitàries. L’Ajuntament es fa càrrec  del cost de la formació del voluntariat i col·labora en facilitar les instruccions necessàries.

Foto: Imatge del punt d’atenció de Càrites, a l’església de Creixell. / AJ, CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This