S’amplien a 200 més les targetes moneder per dinamitzar el comerç d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 15/4/2021

La campanya ‘Jo compro a Altafulla’ ha estat un èxit i bona prova d’això és que la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Natalia Sanz, ha ampliat la quantitat de targetes moneder en 200 més que entren en circulació a partir d’aquest dijous 15 d’abril. Les targetes s’adquireixen a un preu de 20 euros i van carregades amb 20 euros més (un total de 40 euros) aportats per la línia de subvencions de l’Ajuntament d’Altafulla. D’aquesta manera es dona un impuls al comerç local alhora que també s’ajuda a l’economia familiar, com ha recordat Natalia Sanz.

La campanya, que va tenir un tret de sortida molt significatiu el passat 26 de febrer en què ja en la primera setmana s’havia fet despesa als establiments locals per més de la meitat del valor total de les targetes que estaven en circulació, no inclou els establiments comercials amb una superfície superior als 500 m2.

Per a ser beneficiari/a de la targeta cal estar empadronat/da al municipi. Les targetes s’han d’adquirir a l’Oficina de Turisme, que s’ubica a la Pallissa de l’Era del Senyor, Camí de l’Ermita, número 10. L’horari és de dilluns a dissabte, d’11 a 13 hores. El telèfon és el 977651426.

La campanya #JoComproAltafulla compta amb una trentena de comerços participants. En la primera edició es van expedir un total de 500 targetes que es van esgotar ràpidament. El termini per esgotar l’import és fins el 23 de maig.

La iniciativa compta amb un vídeo de promoció de la campanya per a xarxes socials amb l’etiqueta #JoComproAltafulla, falques de ràdio, cartelleria i s’ha habilitat també un espai web on s’explica el funcionament de la campanya (www.altafulla.cat/ajuts). Els establiments que participen en la campanya s’identifiquen amb un cartell fixat a l’entrada del comerç corresponent.

Foto: Jordi Molinera i Natalia Sanz amb la targeta de la  campanya ‘Jo compro a Altafulla’. / AJ ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This