‘Allavòrens…’, el documental sobre el passat de la Nou de Gaià s’estrena el 24 d’abril

REDACCIÓ – La Nou de Gaià, 14/4/2021

La sala del Casal de la Nou de Gaià acollirà el dissabte 24 d’abril, a les 18 hores, la presentació del documental Allavòrens…, un documental de David Pallarès i Marta Bonet.

Es tracta d’un documental sobre temps passats de la Nou, on es barreja ficció i realitat. Testimonis d’algunes persones grans del poble que expliquen, en primera persona, experiències viscudes al voltant dels temes: la feina al camp, quan a la Nou s’anava al cine i La Festa Major.

Es tracta d’una iniciativa promoguda per la Regidoria de Cultura, dins el projecte Recuperació de la Memòria a través de l’experiència viscuda. Cal inscripció prèvia a l’ajuntament o trucant al telèfon: 977655257.

Foto: La Nou de Gaià és protagonista d’aquest documental. / AJ. LA NOU DE GAIÀ

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This