Relleu en el grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 13/4/2021

La renúncia per motius personals a l’acta de regidor d’ERC d’Òscar Ciurana en el darrer ple municipal de la Pobla de Montornès, el passat divendres 9 d’abril, provocarà canvis en el grup municipal i el govern del municipi. El lloc de l’edil dimitit l’ocuparà Natxo Solano, que en les eleccions de 2019 va ser el número cinc de la candidatura republicana.

La presa de possessió del nou regidor. serà en un ple extraordinari el mes de maig. En les properes setmanes s’acabaran de definir les competències que assumirà el nou edil republicà i quedarà tancat el nou cartipàs municipal.

Natxo Solano Castelló, de 53 anys, electricista de professió, és empresari. Actualment és vicepresident del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès i va ser membre de la Comissió municipal de Festes. També va jugar de futbol al club local.

Foto: Natxo Solano (a lesquerra) i Òscar Ciurana. / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This