Més de 60 produccions en un FIC-CAT 2021 que es trasllada al Pavelló Poliesportiu

REDACCIÓ – Roda de Berà, 13/4/2021

Del 5 al 13 de juny se celebrarà la 13a edició del FIC-CAT a Roda de Berà. A causa de les circumstàncies actuals, es realitzarà en un format híbrid de projeccions (presencials i online). La seu de les projeccions presencials serà el Pavelló Poliesportiu Municipal, situat al costat de l’Ajuntament, que estarà adequat com una sala de cinema i oferirà les millors condicions de seguretat, distàncies i ventilació. Per mantenir totes aquestes mesures només serà possible realitzar una sessió de projecció al dia, que tindrà lloc a les 8 del vespre.

En total es projectaran 8 llargmetratges i 1 curtmetratge de forma presencial. Dels llargmetratges, 7 pertanyen a la Selecció Oficial i 1, ‘La vampira de Barcelona’, es projectarà fora de concurs perquè forma part de l’espai Pantalla Sitges, fruit del conveni col·laboratiu entre el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i el FIC-CAT.

Les produccions de les altres modalitats que formen part de la Selecció Oficial: documentals, curtmetratges, videoclips i treballs de centres educatius es podran visionar online. Durant els dies del Festival hi haurà un enllaç disponible a la pàgina oficial del FIC-CAT per poder veure les produccions. També es podran visionar online les obres presentades de la categoria Jove 48 Hores. Les inscripcions per aquesta categoria romandran obertes fins el dijous 6 de maig.

L’inici de les projeccions serà el dissabte 5 de juny amb ‘Tocats pel foc’, de Santi Lapeira; diumenge 6 es projectarà ‘Cordes’ de José Luis Montesinos; dilluns dia 7, ‘L’Ofrena’, del director Ventura Durall; dimarts 8 de juny es projectarà ‘Terra de telers’ de Joan Frank Charansonnet; dimecres 9, ‘La dona il·legal’, de Ramon Térmens; dijous dia 10, ‘La mort de Guillem’, de Carlos Marqués-Marcet i el curtmetratge ‘Ni oblit ni perdó’ de Jordi Boquet; divendres 11 de juny, ‘Coses a fer abans de morir’, dirigit per Cristina Fernández Pintado i Miguel Llorens; i, ‘La vampira de Barcelona’, de Lluís Danés, tancarà el cicle de projeccions.

Podeu consultar tota la programació.

Foto: La Covid-19 obliga el FIC-CAT a canviar el Casino municipal pel Pavelló Poliesportiu. / FIC-CAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This