L’escola Camp Joliu assumeix la direcció de la llar d’infants de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 12/4/2021

L’Estel de Mar de Creixell comença una nova etapa de la mà de l’escola Camp Joliu de l’Arboç que es farà càrrec de la seva direcció i gestió i es posa fi a la inestabilitat i els problemes dels darrers anys en aquesta llar d’infants del Baix Gaià. A l’escola bressol Estel de Mar s’hi impartirà el primer cicle d’educació infantil per a nens i nenes d’entre els 4 mesos i el 3 anys.

L’objectiu de l’escola és, segons la nova direcció, “generar un clima alegre, proper i de seguretat per tal que tots els infants se sentin feliços i puguin gaudir d’un projecte educatiu d’alta qualitat.” A l’Estel de Mar es treballarà doncs a través del joc, la creativitat, l’observació i l’experimentació i es tindrà molt en compte l’educació emocional. També es donaran les primeres passes en l’aprenentatge de l’anglès amb teachers que incorporant l’anglès com a llengua vehicular.

L’equip educatiu de l’Estel de Mar està molt compromès amb l’educació, en constant formació  i el seu treball sempre prioritza acompanyar a les famílies per tal d’atendre a cada alumne de manera individualitzada. L’escola oferirà serveis d’acollida, menjador, escola de pares i també opció d’escola bressol d’estiu per facilitar la conciliació familiar durant la temporada alta a Creixell.

Obertes les preinscripcions

Ja estan obertes les inscripcions per al proper curs i per a l’escola bressol d’estiu. Tots aquells que hi estiguin interessats poden visitar la web www.esteldemar.com o bé seguir l’Estel de Mar a instagram @esteldemarcreixell.

Foto: Una imatge de l’escola bressol creixellenca. / AJUNTAMENT DE CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This