La Policia Local de Roda de Berà està d’estrena amb nova imatge exterior i un nou vehicle

REDACCIÓ – Roda de Berà, 7/4/2021

La Policia Local de Roda de Berà ha estrenat aquesta setmana una nova imatge exterior amb el logotipat d’un nou vehicle recuperat i habilitat recentment per patrullar el municipi. La nova retolació respon a l’adaptació de la normativa europea CEN 1789 (European Standard Police), la qual té com a objectius homogeneïtzar la retolació dels vehicles d’emergència, fer-los més visibles i garantir la seguretat d’agents i vianants, especialment a l’hora de senyalitzar qualsevol emergència.

Destaca el groc fluorescent com a color predominant, combinat amb quadres de color blau, i franges vermelles a la part posterior. El capó és de color blau per millorar la identificació policial i amb la paraula Policia, la qual augmenta de mida per veure’s amb més facilitat.

El turisme, un Hyundai i30, se suma a la flota actual de vehicles de la Policia Local de Roda de Berà formada per un furgoneta d’atestats, dos cotxes, un vehicle camuflat, quatre motocicletes i una grua. La resta de vehicles s’aniran adaptant poc a poc, segons necessitats, a la normativa europea.

Foto: Nova imatge dels vehicles policials rodencs. / AJ, RODA DE BERÀ

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This