Creixell inicia la vacunació massiva contra la Covid-19 amb un centenar de majors de 80 anys

REDACCIÓ – Creixell, 31/3/2021

Creixell ha iniciat aquest dimecres, 31 de març, la vacunació massiva contra la Covid-19 amb els majors de 80 anys. La vacuna s’administra de manera prioritària a les persones més grans de vuitanta anys i es porten a terme al Casal municipal, espai que l’Ajuntament ha adequat prèviament. Aquest primer dia es vacunen a Creixell un total de gairebé 100 creixellencs i creixellenques majors de 80 anys.

Des del centre mèdic ja es van posar en contacte els dies anteriors amb les persones beneficiàries, sigui mitjançant SMS o trucada telefònica, per concretar l’hora per assistir-hi. L’horari de vacunació serà de 9:30 a 13:30 hores. Les persones de més de 80 anys que no han rebut l’avís, poden trucar al centre mèdic 977 80 03 36 i li comunicaran l’hora de la seva cita per vacunar-se.

La subdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat, Carmen Cabezas, ha assegurat que “a finals de la setmana vinent Catalunya haurà posat la primera dosi a totes les persones majors de 80 anys i quan aquest col·lectiu estigui vacunat es començarà a vacunar a les persones de més de 70 anys.”

Els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Creixell han ordenat l’entrada i sortida de les persones que venen a vacunar-se.

Foto: Una imatge d’aquesta primera jornada de vacunació massiva a Creixell. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This