Creixell celebra el Dia Mundial de la Poesia

REDACCIÓ –  Creixell, 25/3/2021

El passat dissabte 20 de març es va celebrar al Casal municipal de Creixell el Dia Mundial de la Poesia, organitzat per l’Ajuntament de Creixell i el Consell Comarcal del Tarragonès. Al casal creixellenc s’hi van aplegar una vuitantena de persones en un acte presidit per l’alcalde, Jordi Llopart, i el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Joan Martí Pla.

Els voluntaris i voluntàries de la biblioteca municipal Bibliocreixell van llegir el poema escollit aquest any per la Institució de les lletres catalanes: “No em despulleu”, de Felícia Fuster, en diferents idiomes. Altres creixellencs i creixellenques van aportar un poema escollit per ells mateixos i els alumnes de l’escola Les Eres de Creixell també van col·laborar amb la lectura de poemes en català i en anglès.

Van poder gaudir també d’un recital de poemes de l’escriptora Inma Marcos, que ens va mostrar part de la seva obra escrita durant el confinament. Per cloure l’acte, la rapsoda Vivian Segurana i el músic creixellenc Sergi Clofent van fer un homenatge al poeta “Arquitecte de les paraules” Joan Margarit, recentment desaparegut.

Foto: Una imatge de l’acte celebrat aquest dissabte. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This