Altafulla impulsa la constitució del Consell Municipal de Medi Ambient

REDACCIÓ – Altafulla, 23/2/2021

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala la coalcaldessa Alba Muntadas, ha impulsat la constitució del Consell Municipal de Medi Ambient. Es tracta d’un òrgan consultor i de seguiment de les accions ambientals del municipi i del seu pla d’acció ambiental obert a la ciutadania. Per això, les persones interessades en formar part de la comissió organitzativa del projecte han d’enviar un correu electrònic a participaaltafulla@gmail.com.

El Consell Municipal de Medi Ambient està concebut com un ens estratègicament de gran vàlua i importància, que canalitza la participació ciutadana en la temàtica ambiental municipal i crea un espai de debat, intercanvi, reflexió i proposta.

La ciutadania es converteix en responsable del que passa al seu entorn, l’objectiu d’un municipi sostenible socialment i mediambientalment s’assolirà doncs amb la participació activa de la ciutadania. Es promou la participació de la ciutadania tot augmentant la consciència ciutadana i garantint un compromís compartit a favor de la sostenibilitat.

Un primer objectiu serà l’organització d’una campanya per a la difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. La campanya donarà el tret de sortida el 5 de juny coincidint amb el Dia Internacional del Medi Ambient i es dedicarà cada mes a divulgar un dels objectius i potenciar les petites accions per a fer-lo possible.

Foto: Una imatge de la neteja de Voramar. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This