L’Institut d’Altafulla posa en marxa el projecte ‘VEUS’ que treballa la memòria històrica amb la gent gran del municipi

REDACCIÓ – Altafulla, 19/3/2021

A través del projecte ‘VEUS’ de l’Institut d’Altafulla, els alumnes de 4t d’ESO treballen la memòria històrica de la vila mitjançant un conjunt d’entrevistes a la gent gran del poble que es realitzen a l’Ajuntament i són enregistrades en format vídeo mentre expliquen com va ser la seva infantesa i com era la vida al poble quan eren petits.

Aquest dimecres, 17 de març, van entrevistar a Pepita Farreres, primera bibliotecària de la vila, i Anna Maria Ferré; aquest dijous van continuar amb Mercè Ballesté i Joan Vives, historiador local, i durant la setmana vinent i passades les vacances de Setmana Santa s’hi afegiran altres alumnes i altres persones grans entrevistades.

Aquest projecte intergeneracional compta amb la col·laboració de les regidories de Gent Gran i Educació, que encapçalen les edils Inma Morales i Gemma Maymó, qui han facilitat el contacte entre estudiants i professors de l’Institut i les persones grans d’Altafulla. La coordinadora pedagògica és la Tais Simó, i la direcció del projecte va a càrrec de Carlos Terrón ‘Terry’.

Foto: Un moment de l’entrevista a Pepita Farreres. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This