La Colla de Gegants i Grallers del Catllar participarà en el 33è Aplec internacional a l’Alguer

REDACCIÓ – El Catllar, 16/3/2021

La Colla de Gegants i Grallers del Catllar han estat seleccionats per prendre part en el 33è Aplec internacional que tindrà lloc a la ciutat de l’Alguer, a l’illa de Sardenya, entre els dies 24 i 26 del proper mes de setembre. Aquest aplec internacional, que es desenvoluparà en el marc de les Festes Sant Miquel de la localitat italiana, està organitzat per Adifolk Cultura Catalana.

Amb l’objectiu de donar a conèixer arreu d’Europa la cultura popular catalana, l’Aplec internacional s’organitza des de 1988. La primera edició es va fer a Amsterdam, amb el nom de l’Aplec Internacional de la Sardana, que més tard va afegir al seu programa la Mostra de grups folklòrics. L’any 2012, coincidint amb el seu 25è aniversari, va passar a denominar-se l’Aplec Internacional.

Cada edició de l’Aplec Internacional acull una àmplia diversitat de tots els àmbits de la cultura popular, als quals encara cal sumar els centenars d’acompanyants que també formen l’expedició catalana. L’any passat es va haver d’ajornar a causa de la Covid-19.

Adifolk en són els organitzadors de l’Aplec Internacional, amb el suport i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Foto: La colla gegantera catllarenca en una sortida el gener de l’any passat. / COLLA DE GEGANTS I GRALLERS DEL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This