Altafulla tindrà un Casal de Setmana Santa gratuït per a infants de 3 a 12 anys

REDACCIÓ – Altafulla, 9/3/2021

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altafullanorganitzarà a través del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) i l’Associació Educativa ‘Viu lleure’, un Casal de Setmana Santa, que anirà dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb inscripció gratuïta i places limitades.

El casal porta per títol ‘Gaià i les arts’ que pretén posar en valor la capacitat artística que tenen tots els infants d’Altafulla. A través d’activitats, manualitats, jocs, dinàmiques, excursions, esports i esbarjo, es converteix en un espai ideal per gaudir, jugar i aprendre.

‘Gaià i les artes’ tindrà lloc al pavelló de l’escola La Portalada d’Altafulla els dies 29, 30, 31 de març i 1 d’abril, des de les 16 a les 19 hores. El casal garanteix totes les mesures sanitàries per la Covid-19, en grups reduïts i bombolla, i prioritzant les activitats a l’exterior si el temps ho permet.

Les inscripcions ja estan obertes i disponibles al portal web www.viulleure.cat on s’ha descarregar i omplir el full d’inscripció, i el document de responsabilitat sobre la Covid-19, i enviar-los al correu electrònic altafullaviulleure@gmail.com.

També es pot tramitar la inscripció al PIJ d’Altafulla, al telèfon 608 14 14 95, o al correu electrònic pijaltafulla@gmail.com. El Punt d’Informació Juvenil d’Altafulla s’ubica al carrer de les Bruixes, s/n, a la Pallissa de l’Era de l’Esteve.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This