Millores en l’accessibilitat al Consultori mèdic municipal de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 5/3/2021

L’Ajuntament de Creixell ha conclòs l’adequació i millora de l’accessibilitat a l’edifici del Consultori mèdic municipal de Creixell. Es tracta d’una intervenció a través de la qual s’ha col·locat una nova porta d’obertura automàtica a l’accés principal de l’edifici.

La regidora de Salut, Chelo Picón, ha assenyalat que la intervenció ha consistit en la col·locació d’una nova doble porta d’obertura automàtica al consultori mèdic, per tal d’adaptar-la a la normativa d’accessibilitat i facilitar especialment l’entrada a l’edifici a les persones amb problemes de mobilitat.

A la vegada, la nova doble porta és també una mesura preventiva de la Covid-19, ja que les persones que entrin o surtin de l’edifici no hauran de tocar la porta cada vegada que hagin d’obrir o tancar.

Foto: Una imatge del nou accés al consultori mèdic creixellenc. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This