Roda de Berà renova el parc infantil del barri de Les Torres

REDACCIÓ – Roda de Berà, 4/3/2021

La regidoria de Serveis Municipals va iniciar al 2019 un projecte de manteniment i renovació dels parcs infantils de Roda de Berà. Ara s’ha iniciat una nova fase del projecte amb la renovació completa del parc del barri de Les Torres, i amb el canvi d’alguns dels jocs de l’àrea infantil del parc del Francaset que actualment es troben malmesos.

La primera fase va finalitzar tot just abans que es decretés el primer estat d’alarma, al març de 2020, amb la renovació de tots els jocs infantils dels parcs dels carrers Vila-rodona, al nord del municipi, i Ignasi Iglesias, a l’Eixample Residencial. Mesos després, a l’octubre, en una segona fase es van executar les renovacions del parc del barri de Marysol; el de l’avinguda Bonastre, a Berà; i el de la zona verda de Berà Mar, en la qual al 2019 ja s’havia canviat tot el paviment de cautxú.

Al llarg de la legislatura, segons va assegurar el regidor Manel González, “es continuaran renovant, de forma progressiva, la resta d’espais infantils d’altres barris que ho necessitin, en total prop d’una vintena, per continuar contribuint en el benestar dels més petits i millorar la seva seguretat”

Foto: El parc del barri de Les Torres es renovarà completament. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This