Entitats d’Altafulla i l’Ajuntament organitzen un programa reivindicatiu per al Dia Internacional de les Dones

REDACCIÓ – Altafulla, 3/3/2021

La regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament d’Altafulla i diferents entitats de la vila han organitzat un programa reivindicatiu per al Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març de cada any. El programa donarà el tret de sortida aquest dijous 4 de març amb la projecció del monòleg teatral “No solo duelen los golpes”, ofert pel Consell Comarcal del Tarragonès, al Centre d’Entitats, a les 10:45 hores, a càrrec de l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla.

Els actes centrals es desenvoluparan el dia 8 de març amb dues lectures del manifest de l’Institut Català de les Dones, en què la de les 18:oo hores serà transmesa en directe per Altafulla Ràdio, dins el magazín Carrer Major, i la projecció del curtmetratge documental d’animació “Carne”, de Camila Kater, on cinc dones de diferents edats comparteixen la seva visió sobre l’autopercepció dels seus propis cossos i com els demés els perceben.  Es podrà veure a la Sala Teresa Manero fins a esgotar l’aforament limitat, i també per streaming mitjançant el canal Youtube de l’Ajuntament.

El diumenge 14 de març, darrer dia del programa, es donarà a conèixer les quatre dones escollides per a donar nom a quatre carrers de la vila. Prèviament, a les 11:00 hores a la Sala Teresa Manero, es presentarà el Treball de recerca “Els carrers d’Altafulla i la seva ànima”, a càrrec de Carla Martínez Luengo.

L’organització recorda als assistents que cal dur mascareta i respectar la distància de seguretat i demana que, en la mesura del possible, es porti alguna peça de vestit de color lila.

Foto: Aquest dijous, 4 de març, es podrà veu a Altafulla el monòleg teatral “No solo duelen los golpes”. / YOUTUBE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This