El FIC-CAT guanya el XXè Premi de difusió Eutyches del Consell Comarcal del Tarragonès

REDACCIÓ – Roda  de Berà, 3/3/2021

La situació sanitària arran de la pandèmia de Covid-19 va impedir celebrar la passada tardor l’acte de lliurament dels Premis Tarragonès 2020. Es tracta d’una cita cultural de referència a la comarca del Tarragonès, de caràcter anual, i que compta amb la col·laboració de l’empresa Repsol. L’acte se celebrarà més endavant, quan la pandèmia de la Covid-19 ho permeti, però el Consell Comarcal del Tarragonès ha volgut fer pública la llista de noms de les persones i entitats guanyadores de l’edició 2020.

Pel que fa al XXè Premi de difusió Eutyches, ha estat guardonat el Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada (FIC-CAT) en reconeixement a la important trajectòria de promoció i projecció de produccions audiovisuals realitzades en llengua catalana, fent possible una indústria cinematogràfica catalana. Destaca la tasca transversal del Festival amb l’impuls d’accions educatives als centres docents per tal de promoure l’aprenentatge del llenguatge audiovisual i multimèdia i consolidar un públic jove. El Jurat del premi fa esment, d’una manera especial, del seu compromís i la seva implicació al territori.

13a edició del FIC-CAT

L’associació del FIC-CAT ja ha engegat la maquinària de la 13a edició, que tindrà lloc a Roda de Berà del 5 al 13 de juny, amb un format híbrid de projeccions presencials i en línia. La voluntat del comitè organitzador és mantenir íntegra la Selecció Oficial ja decidida l’any passat, quan la pandèmia va obligar a suspendre el festival.

Seran nou dies ininterromputs de festival, amb actes d’inauguració i de cloenda i projeccions, en els quals s’aplicaran les mesures sanitàries per celebrar el FIC-CAT amb totes les garanties de seguretat.

Foto: Una imatge de la darrera edició del festival rodenc. / FIC-CAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This