Càritas i l’Ajuntament d’Altafulla formalitzen la col·laboració en el projecte d’acompanyament a la gent gran ‘Ara al teu costat’

REDACCIÓ – Altafulla, 2/3/2021

La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla, Càritas Diocesana de Tarragona i Càritas Altafulla han formalitzat aquest matí el conveni de col·laboració en el projecte ‘Ara al teu costat’. La signatura ha anat a càrrec del coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera; el director de Càritas Diocesana de Tarragona, Salvador Grané, i la reponsable de Càritas Altafulla, Carme Vives.

El projecte d’acompanyament ‘Ara al teu costat’ es realitza mitjançant voluntaris i voluntàries que atenen a les persones majors de 65 anys que viuen soles. El perfil d’aquestes persones a les quals se’ls efectua l’acompanyament és el de persones que presenten sentiments de solitud i tristesa, amb una salut precària i manca d’autonomia per sortir soles al carrer, i en alguns casos, amb problemes econòmics.

En l’actualitat, aquest servei a Altafulla s’estén a cinc persones grans de la vila, i l’objectiu que s’ha marcat Caritas Altafulla “és arribar a la quinzena de persones”, com ha assenyalat Carme Vives. En aquesta mateixa línia, la regidora de Gent Gran, Inma Morales, ha fet una crida al voluntariat, i especialment als joves, per a què “s’engresquin a fer de voluntaris ja que, entre d’altres motius, aporta un enriquiment personal i intergeneracional indiscutible”.

Des de Càritas Diocesana de Tarragona s’han compromès a “aportar tot el suport tècnic a través dels seus professionals”; mentre que Caritas Altafulla s’encarregarà de la recerca, coordinació i gestió del voluntariat. En aquest sentit, el consistori aportarà les atencions bàsiques i tècniques per a la gent gran.

Aquelles persones grans que estiguin interessades en gaudir d’aquest servei, i el voluntariat interessat en participar-hi, es poden posar en contacte amb l’Ajuntament d’Altafulla, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores al telèfon 977650008, o al correu electrònic de Càritas Altafulla caritas.altafulla@gmail.com.

Foto: Fotografia de família després de la signatura del conveni. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This