Detingut per un robatori amb força a l’interior de tres vehicles a Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 27/2/2021

La patrulla de la Policia Local de Creixell ha detingut aquest dissabte, 27 de febrer, al voltant de les dues de la matinada, a M.T. a l’avinguda del Mar. El detingut anava indocumentat en el moment de la seva detenció i portava a la mà un guant de jardiner. Es dona la circumstància que aquesta persona viu il·legalment en un habitatge ocupat al barri de Creixell-Mar.

Realitzant la vigilància per la zona la patrulla policial de servei ha vist aquesta persona al costat d’un vehicle marca Audi Model Q3. Aquest vehicle tenia el vidre de la porta que resta oberta trencat. Han procedit a identificar a aquest individu tractant-se de M.T.  S’ha fet una inspecció ocular per la zona trobant dos cotxes més rebentats, una  furgoneta volkswagen Multivan amb llums encesos i un Citroen C5. S’ha procedit llavors a la detenció del M.T. per presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de vehicles.

La Policia Local de Creixell ha realitzat les diligències del cas i un cop finalitzades s’ha portat al detingut a revisió mèdica al CAP i seguidament a la Comissaria de Mossos d’Esquadra al Vendrell per tal de que passi a disposició judicial.

Foto: La Policia Local de Creixell ha tingut una matinada moguda. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This