Diferents persones i entitats del Baix Gaià rebran distincions de mèrit de Serveis Distingits del Consell Comarcal del Tarragonès

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/2/2021

El Consell Comarcal del Tarragonès va convocar, l’any passat, una nova edició -la sisena- de la concessió de distincions de mèrit de Serveis Distingits. Degut a la situació de pandèmia per Covid-19, no es va poder celebrar com cada any l’acte de lliurament dels diplomes. Amb tot, la corporació supramunicipal vol fer públic les personalitats/entitats de la comarca a les quals s’ha decidit atorgar aquesta distinció després de ser aprovats per acord del plenari del Consell Comarcal del Tarragonès.

Les personalitats/entitats distingides del Baix Gaià en la passada edició són:

Ajuntament d’Altafulla – Núria Ruiz Morillas

Ajuntament de Torredembarra – Grup de Dones de Torredembarra

Ajuntament de la Nou de Gaià – Lluís Virgili Virgili

Ajuntament de Salomó – Club de Bitlles Catalanes

Ajuntament del Catllar – Josep M. Gavaldà i Colomina

Ajuntament de Roda de Berà – Coral Verge de Berà

Ajuntament de Creixell – María de Palacio Rodríguez-Solano, a títol pòstum

Aquestes distincions tenen com objectiu honorar persones o entitats en mèrits a la labor realitzada que hagin contribuït a augmentar el prestigi d’un municipi del Tarragonès o de la comarca en el seu conjunt. Les propostes han de ser presentades pels ajuntaments dels municipis del Tarragonès, a proposta del Ple de l’Ajuntament.

El lliurament de les distincions es farà més endavant, quan la situació sanitària així ho permeti i es pugui desenvolupar l’acte amb total seguretat.

Foto: La Coral Verge de Berà és una de les entitats distingides pel Consell Comarcal del Tarragonès. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This