La Biblioteca Joan Martorell Coca de Roda de Berà premiarà els lectors més voraços de l’any 2020

REDACCIÓ – Roda de Berà, 19/2/2021

La regidoria de Cultura de Roda de Berà vol reconèixer els usuaris més actius de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca durant l’any 2020 i ha posat en marxa la primera edició dels Premis als Superlectors de Roda de Berà. Es premiarà amb un obsequi aquells usuaris que durant l’any passat van demanar més llibres en préstec, dividits en tres categories: infantil, de 0 a 11 anys; juvenil, de 12 a 17 anys; i adult, per als usuaris de més 18 anys.

Quant als llibres agafats en préstec pels lectors més voraços de cada categoria, els tres superlectors infantils van treure de la Biblioteca 177 llibres; 50 pel que fa a la categoria juvenil; i sumen un total de 297 llibres els tres superlectors majors de 18 anys.

“Volem que esdevingui un repte anual, sobretot per als més joves que, segons mostren les xifres, són els que menys documents s’emporten, i fomentar l’hàbit de la lectura en usuaris de totes les edats”, diu la regidora Teresa Ferré.

En uns dies, a través de la pàgina web de l’Ajuntament i de les xarxes socials, es farà pública la llista dels guanyadors i guanyadores i la Biblioteca es posarà en contacte amb ells per lliurar-los els obsequis.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This