Ajuntaments del Baix Gaià canvien ubicacions de col·legis electorals a causa de la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/2/2021

Torredembarra disposarà de més col·legis electorals per a les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el pròxim 14 de febrer, amb l’objectiu de garantir el distanciament social i així assegurar el compliment de les mesures de seguretat per l’actual pandèmia que ha generat la Covid-19. D’aquesta manera, es passa de 3 a 6 col·legis electorals. S’elimina l’Escola Molí de Vent, es mantenen les escoles Antoni Roig i l’Antina, i ho seran per primera vegada el Castell (seu de l’Ajuntament), la Sala Gran del Casal, la Sala del Mar i el Pavelló Municipal Sant Jordi.

Els electors/es que anteriorment votaven a l’Escola Molí de Vent en aquesta ocasió ho hauran de fer al Pavelló Municipal Sant Jordi o a l’Escola Antoni Roig, segons la mesa. Pel que fa a l’Escola l’Antina, una part es manté sense canvis mentre que dues meses passen a la Sala del Mar com a local electoral.  I si bé l’Escola Antoni Roig es manté com a col·legi electoral, no acollirà cap de les meses d’anteriors comicis. Els votants que en altres ocasions s’havien de dirigir a aquesta escola, ara hauran de desplaçar-se al Castell (seu de l’Ajuntament), a la Sala Gran del Casal Municipal o al Pavelló Municipal Sant Jordi (vestíbul piscina nova), segons les meses.

En el cas d’Altafulla es continuarà votant a l’Escola la Portalada i a la Llar d’Infants, però també s’ubicaran 2 meses al pavelló municipal. Als habituals col·legis electorals, però, hi haurà canvis. En el cas de La Portalada una de les 3 meses s’ubicarà al pavelló de l’escola, mentre que en el cas de la Llar d’Infants, una de les urnes es trasllada a la Biblioteca.

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès, també ha canviat, per seguretat, el col·legi electoral de l’Escola Els Ametllers al poliesportiu ja que és un local més ampli i estarà ben ventilat en tot moment. Hi haurà agents cívics i membres de Protecció civil de la Pobla, tant a l’entrada com a l’interior del poliesportiu, per garantir les distàncies i el compliment de les normes en tot moment. S’organitzaran circuits de sentit únic, per evitar el creuament de persones.

L’Ajuntament de Creixell també ha canviat la ubicació del local electoral de Creixell, que aquest 14 de febrer estarà ubicat a l’edifici de la Llar d’Infants Estel de Mar, situada al carrer Girona, al costat de la comissaria de la Policia Local de Creixell). Hi haurà un total de 6 meses electorals (2 meses més que abans).

Foto: El Pavelló municipal Sant Jordi de Torredembarra es convertirà aquest 14 de febrer en col·legi electoral. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This