El FIC-CAT prepara una tretzena edició semi-presencial de 5 al 13 de juny

REDACCIÓ – Roda de Berà, 13/2/2021

El comitè organitzador del FIC-CAT ha engegat la maquinària de la que serà la 13a edició del festival de cinema que se celebrà a Roda de Berà i que estarà dedicat als muntadors i muntadores cinematogràfics.

Tindrà lloc entre el 5 i el 13 de juny amb un format híbrid de projeccions (presencials i on-line) i on es mantindrà -íntegra- la Selecció Oficial ja decidida anteriorment. Aquest és el motiu pel qual no s’ha obert convocatòria per presentar noves produccions; donarem l’oportunitat de fer-ho en properes edicions, tot esperant que la pandèmia permeti reviure el Festival com es mereix.

El 13è FIC-CAT oferirà 9 dies ininterromputs de festival, amb els actes d’inauguració i cloenda corresponents; evidentment, aplicant totes les mesures sanitàries recomanades i segons la normativa vigent.

Mantindran ‘homenatge previst a la muntadora o muntador més important del país, així com altres reconeixements que tenim preparats i que aniran desvetllant a través del seu web, de les xarxes socials i de comunicats de premsa específics que aniran traient.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This