Convocat un procés selectiu per cobrir dues places d’agent de Policia Local de Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 11/2/2021

L’Ajuntament de Roda de Berà ha obert aquest dijous, 11 de febrer, la convocatòria per a la creació de dues places d’agent de la Policia Local amb la publicació de les bases que han de regir el procediment selectiu. Ambdues places són de convocatòria lliure i es poden presentar totes aquelles persones que ho desitgin i que compleixin els requisits descrits a les bases.

A finals d’agost de l’any passat el consistori va convocar una altra plaça d’agent de Policia, en aquell cas, però, estava reservada a la mobilitat horitzontal interadmistrativa, és a dir, per a persones que ja formessin part d’un altre cos policial.

Com és habitual, el procediment serà mitjançant un concurs-oposició i constarà de quatre fases diferents. La primera d’elles la d’oposició, amb proves de cultura general, teòrica, d’aptitud física, la prova psicotècnica i el reconeixement mèdic, totes elles obligatòries i eliminatòries. Seguidament tindrà lloc el concurs i la valoració dels mèrits presentats, segons antiguitat, recompenses i distincions, titulacions acadèmiques, formació professional i nivell de coneixement de la llengua catalana.

Un cop superada la fase de concurs-oposició, s’haurà de superar el curs de formació bàsica i serà valorat per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Els aspirants aptes passaran a la darrera fase, un període de pràctiques de dotze mesos a la Policia Local de Roda de Berà.

Les sol·licituds es podran presentar a l’OAC i a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament fins al 2 de març.

Foto: Roda de Berà ampliarà en dos efectius més la seva Policia Local. / AJ. RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This