Altafulla reprèn les visites guiades al Castell dels Montserrat i a la Vila Closa

REDACCIÓ – Altafulla, 9/2/2021

Amb el pas del confinament municipal a comarcal aquest dilluns, 8 de febrer, des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla es reprenen les visites guiades tant al Castell dels Montserrat com a la Vila Closa d’Altafulla.

En el primer cas es duen a terme cada primer dimarts i últim dissabte de mes, excepte Setmana Santa, juliol i agost, en torns a les 10:00 hores, les 11:00 hores, les 11.45 hores i les 12:30 hores. En el cas de la ruta pel nucli medieval emmurallat, aquestes es realitzen cada primer dissabte de mes a les 11:00 hores.

Totes dues visites es recuperen seguint les mesures que marca el PROCICAT per contenir la pandèmia. Els interessats cal que facin una reserva prèvia a l’Oficina de Turisme o al telèfon 977 65 14 26.

Foto: Una imatge del Castell dels Montserrat. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This