Roda de Berà busca el cartell del Dia Internacional de la Dona 2021

REDACCIÓ – Roda de Berà, 6/3/2021

Les regidories de Joventut i de la Dona han convocat el I Concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona. L’objectiu de la convocatòria és seleccionar la imatge que identificarà tots els actes commemoratius organitzats amb motiu d’aquesta diada. Està adreçat a joves d’entre 12 i 25 anys i es demana que els dissenys siguin dibuixos fets a mà, motiu pel qual l’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’Institut de Roda de Berà, i, concretament, dels docents de l’assignatura de plàstica.

Els participants es dividiran en dues categories diferents, segons la seva edat, la primera per als joves d’entre 12 i 16 anys, i la segona per als de 17 a 25 anys. Per aquest motiu s’escolliran dos dissenys guanyadors, un per a cada categoria.

Els dibuixos hauran d’estar relacionats amb la reivindicació dels drets i les oportunitats de les dones i el jurat valorarà que condueixin a la reflexió activa sobre la necessitat d’eliminar les actituds discriminatòries cap a les dones. Cada participant podrà concursar amb una sola obra, la qual ha de ser original i inèdita, de tècnica i estil lliures, i fets sobre una base de mida DinA3 en sentit vertical. El cartell haurà de contenir obligatòriament les frases “Dia Internacional de la Dona”, “8 de març” i “Roda de Berà”.

Les obres es podran presentar fins al 19 de febrer al Punt d’Informació Juvenil -amb cita prèvia- dins d’un sobre tancat i amb pseudònim, per garantir la confidencialitat dels autors, tal i com s’indica a les bases. El veredicte del jurat es farà públic el 22 de febrer a través de la pàgina web i de les xarxes socials de l’Ajuntament.

El dibuix guanyador de cada categoria rebrà un xec de 50 euros per gastar als establiments de Roda de Berà i un llibre relacionat amb la temàtica del 8 de març. Una selecció dels millors cartells s’exposaran també a l’espai del PIJ durant el mes de març.

Les regidories de Joventut i de la Dona han convocat el I Concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona. L’objectiu de la convocatòria és seleccionar la imatge que identificarà tots els actes commemoratius organitzats amb motiu d’aquesta diada. Està adreçat a joves d’entre 12 i 25 anys i es demana que els dissenys siguin dibuixos fets a mà, motiu pel qual l’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’Institut de Roda de Berà, i, concretament, dels docents de l’assignatura de plàstica.

Els participants es dividiran en dues categories diferents, segons la seva edat, la primera per als joves d’entre 12 i 16 anys, i la segona per als de 17 a 25 anys. Per aquest motiu s’escolliran dos dissenys guanyadors, un per a cada categoria.

Els dibuixos hauran d’estar relacionats amb la reivindicació dels drets i les oportunitats de les dones i el jurat valorarà que condueixin a la reflexió activa sobre la necessitat d’eliminar les actituds discriminatòries cap a les dones. Cada participant podrà concursar amb una sola obra, la qual ha de ser original i inèdita, de tècnica i estil lliures, i fets sobre una base de mida DinA3 en sentit vertical. El cartell haurà de contenir obligatòriament les frases “Dia Internacional de la Dona”, “8 de març” i “Roda de Berà”.

Les obres es podran presentar fins al 19 de febrer al Punt d’Informació Juvenil -amb cita prèvia- dins d’un sobre tancat i amb pseudònim, per garantir la confidencialitat dels autors, tal i com s’indica a les bases. El veredicte del jurat es farà públic el 22 de febrer a través de la pàgina web i de les xarxes socials de l’Ajuntament.

El dibuix guanyador de cada categoria rebrà un xec de 50 euros per gastar als establiments de Roda de Berà i un llibre relacionat amb la temàtica del 8 de març. Una selecció dels millors cartells s’exposaran també a l’espai del PIJ durant el mes de març.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This