Roda de Berà organitza el I Concurs de disfresses del Carnaval virtual

REDACCIÓ – Roda de Berà, 5/2/2021

A finals del mes de setembre l’Ajuntament va anunciar l’anul·lació del Carnaval de 2021 degut a la incertesa de la pandèmia, que no permet poder programar esdeveniments de caire festiu a llarg termini. “Llavors ja sabíem que aquest any seria impensable un Carnaval com els que hem viscut els últims anys a Roda, amb més de mil persones omplint de disbauxa els nostres carrers, però no volem que ningú no es quedi sense celebrar aquest any el Carnaval tot i que sigui dins de casa seva”, explica Teresa Ferré, regidora de Festes. Per aquest motiu, per mantenir viu l’esperit del Carnestoltes, la regidoria ha organitzat el primer Carnaval virtual amb un concurs de disfresses.

És un concurs per que hi pugui participar tota la família. Amb la tornada de la cançó “Carnaval” de Maluma com a base, els participants hauran d’enregistrar un vídeo disfressats, ballant com vulguin i divertint-se, d’una durada màxima de 35 segons, amb el mòbil en horitzontal, i enviar-lo al departament de Comunicació abans del 15 de febrer a les 14 hores.

El jurat escollirà els tres millors vídeos de cada categoria, millor disfressa, disfressa més original i la millor coreografia, els quals seran compartits a les xarxes socials de l’Ajuntament els dies 17, 18 i 19 de febrer. Seran els seguidors els qui, amb els seus likes a Instagram i els m’agrada a Facebook i YouTube, escolliran el millor vídeo de cada categoria, que s’emportarà 150 euros.

El vídeo s’haurà d’enviar per correu electrònic a comunicacio@rodadebera.cat. Al mateix correu caldrà fer constar les dades personals de la persona responsable del vídeo, que ha de ser major d’edat. En cas que hi apareguin menors també s’haurà d’omplir el formulari web amb l’Annex 1, tal i com s’indica a les bases de la convocatòria.

Foto: El Carnaval de Roda de Berà es centrarà enguany a les / AJ. RODA DE BERÀ

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This