Un cas positiu de Covid-19 deixa la llar d’infants municipal Hort de Pau d’Altafulla en serveis mínims

REDACCIÓ – Altafulla, 28/1/2021

La l oferirà serveis mínims aquest divendres, 29 de gener, després de saber que un dels alumnes del centre ha donat positiu per Covid-19. Els companys i companyes de l’alumne afectat resten al seu domicili confinats.

Aquest fet ha provocat al mateix temps que l’escola bressol s’hagi quedat només amb dues educadores de les set amb què compta habitualment, ja que cinc d’elles estan confinades per ser considerades contacte estret.

El centre ja s’ha posat en contacte amb totes les famílies dels 44 alumnes de la llar, i des d’un principi, s’ha activat el protocol a seguir en aquests casos. Des de la regidoria d’Educació s’ha informat que, arran d’aquest cas, la llar d’infants no podrà oferir aquest divendres el servei habitual d’acollida i romandrà amb serveis mínims per casos d’extrema necessitat.

Alhora, des de l’Ajuntament, es demana comprensió a les famílies i que, en la mesura de les seves possibilitats, no portin aquest divendres els alumnes al centre. En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament d’Altafulla informa que l’activitat escolar a la llar d’infants Hort de Pau es reprendrà amb normalitat ja dilluns vinent, ja que les educadores afectades seran substituïdes per la borsa de treball vigent.

Foto: La lar d’infants municipal Hort de Pau d’Altafulla compta amb 44 alumnes. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This