Les associacions de mares i pares d’alumnes dels centres d’Altafulla reben 9.000 euros en subvencions

REDACCIÓ – Altafulla, 27/1/2021

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla ha atorgat un total de 9.000 euros en subvencions a les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPAs) dels centres públics i municipals d’educació infantil, primària i secundària, l’Escola de Música i les llars d’infants del municipi per a l’exercici 2021.

Així es va aprovar en la comissió avaluadora que va tenir lloc el passat 21 de gener i que es va celebrar de manera telemàtica.  El criteri de subvenció es basa en una quantitat fixa per a cada entitat sol·licitant de la subvenció, que s’extreu del 50 % de la totalitat (4.500 euros) i es reparteix de manera igualitària per al conjunt d’associacions sol·licitants; la resta del 50 % de la totalitat (4.500 euros) s’aplica multiplicant un resultat unitari per cada alumne amb què compta el centre.

En aquest cas, s’ha atorgat subvenció a totes les entitats d’Altafulla que van sol·licitar l’ajuda, ja que totes han complert els requisits establers en les bases aprovades.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This