La residència Mar i Sol de Creixell registra tres positius per Covid-19

REDACCIÓ – Creixell, 25/1/2021

Si fa uns dies es donava a conèixer que tres treballadors de la residència Pere Badia de Torredembarra havien donat positiu de Covid-19, aquest dilluns, 25 de gener, la residència Mar i Sol de Creixell ha fet públic que dos usuaris i un treballador estan afectat pel coronavirus.

En un comunicat, la residència creixellenca, gestionada pel grup Mimara, explica que després de detectar un treballador positiu per Covid-19 per prova d’antígens, seguint el protocol sanitari, van portar a terme un seguit de cribratges massius entre usuaris i professionals dels centre. El resultat ha estat de dos usuaris positius, que ja han estat derivats a un centre per a pacients Covid-19.

Com a mesura de prevenció, apunten en la nota que “tots els usuaris estan aïllats a les seves habitacions, però cap d’ells presenta simptomatologia compatible amb el virus. Pel que fa als treballadors, la plantilla està treballant al 100%.”

“Seguint indicacions de les autoritats sanitàries, aquest dilluns per la tarda es tornaran a fer proves PCR tant a usuaris com a treballadors. Les visites al centre queden restringides fins a nova ordre», s’afegeix en el comunicat.

Foto: Una imatge de la residència per a la tercera edat creixellenca. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This