S’anul·la la rua del Carnaval de Creixell i es busquen activitats alternatives a les xarxes

REDACCIÓ – Creixell, 22/1/2021

La majoria de Carnavals del Baix Gaià ja fa uns mesos que havien anunciat l’anul·lació de les rues de Carnaval, però l’Ajuntament de Creixell no ho havia fet oficial fins aquest divendres, 22 de gener, que ara sí ha fet pública la decisió.

“La pandèmia de la Covid-19 que patim arreu té l’ombra molt allargada i, per aquest motiu, ara des de l’Ajuntament de Creixell anunciem l’anul·lació també del Carnaval 2021 de la nostra Vila.  El Carnaval de Creixell havia agafat molt d’impuls en els darrers anys gràcies a la participació multitudinària de moltes carrosses i comparses de diferents poblacions del Baix Gaià. Malgrat la tristesa però també amb el sentiment de responsabilitat ens ha obligat a prendre aquesta decisió”, afirma el consistori creixellenc en un comunicat.

L’Ajuntament de Creixell avisa, però, que està preparant algunes activitats alternatives per fer mitjançant les xarxes socials, com ara un concurs de fotografia amb imatges  de Carnaval, del qual ja us informarem ben aviat.

Foto: Una imatge del Carnaval de Creixell de 2020. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This