La Pobla de Montornès aposta per la xarxa social Tik Tok per al Carnaval 2021

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 22/1/2021

La Pobla de Montornès no es vol quedar sense Carnaval aquest any de pandèmia. Ja fa uns mesos l’Ajuntament va anunciar la suspensió de la tradicional rua, que obria els Carnavals del Baix Gaià, però aquesta setmana la  Regidoria de Festes ha posat en marxa el Concurs #carnavalseguralapobla, que recopilarà vídeos a la xarxa social TikTok que mostrin les persones disfressades, ballant i gaudint des de casa seva. El certamen compta amb un primer premi dotat amb una tauleta. El vídeo guanyador es donaran a conèixer el 15 de febrer, coincidint amb el Dilluns de Carnaval

Per participar-hi, només cal pujar un vídeo a la plataforma TikTok amb el hashtag #carnavalseguralapobla, etiquetar l’Ajuntament de la Pobla de Montornès (@aj.LaPobladeMontornes) i omplir el formulari d’inscripció. El termini per inscriure els treballs ja s’ha obert i finalitzarà el 7 de febrer. Per participar en el certamen caldrà que la persona participant estigui empadronada a La Pobla de Montornès i tenir almenys 13 anys. En cas de ser menor d’edat, caldrà omplir el document d’autorització parental.

L’objectiu de la convocatòria és, segons el consistori poblenc “estimular la capacitat creativa de la ciutadania, alhora que es promou la celebració d’una festivitat amb molta tradició al municipi; el Carnaval.” “S’ha triat la plataforma TikTok per la seva alta penetració en els estrats més joves de la societat i per la facilitat de creació audiovisual que proporciona”, afegeixen.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This