Dos càmpings del Baix Gaià, distingits entre els millors d’Europa

REDACCIÓ – Roda de Berà / Tarragona, 21/1/2021

El Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit) i Càmping Stel (Roda de Berà) han estat reconeguts com els millors càmpings de tot Europa per dues associacions referents al sector, l’ANWB dels Països Baixos i l’ADAC d’Alemanya.

Així, enguany, els premis atorgats per l’associació automobilística de referència als Països Baixos, l’ANWB, que compta amb més de 4,5 milions d’usuaris han distingit el Càmping Stel, de Roda de Berà.

Per altra banda entre els premiats amb el Superplätze 2021, una de les majors distincions del sector campista, atorgada per la prestigiosa guia alemanya Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V. (ADAC), l’associació automobilística de referència a Alemanya i la més gran d’Europa amb més de 20 milions de membres, està el Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit).

Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, de a qual formen part els dos càmpings del Baix Gaià, s’ha mostrat molt satisfet per aquests reconeixements rebuts. A més, ha afegit que “sense cap dubte el 2020 ha estat el pitjor any pel sector campista en la nostra història, però aquests premis ens confirmen que els campistes europeus segueixen confiant en la nostra destinació i, tan aviat com la pandèmia els deixi, tornaran a visitar-nos.”

Per concloure, Anton ha afirmat que “segur que aquest any 2021 tampoc serà fàcil, però continuar tenint diversos càmpings guardonats, any rere any, com els millors d’Europa ens posiciona com una destinació líder, a més, farem promoció i tot el que estigui a les nostres mans per tal que puguem tenir la millor temporada que sigui possible.“

Foto: Una imatge del Càmping Stel de Roda de Berà. / CÀMPING STEL

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This