Tres regidores del Baix Gaià, a la candidatura del PSC al Parlament

REDACCIÓ – Roda de Berà/Torredembarra/Creixell, 30/12/2020

El Consell Nacional del Partit Socialista de Catalunya ha aprovat aquest dimecres, 30 de desembre, les seves candidatures a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer. Encapçalada per segon cop consecutiu per la vallenca Rosa Maria Ibarra amb el fins fa dos dies regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, com a segon, a la llista hi trobem tres regidores de diferents poblacions del Baix Gaià.

La regidora de Roda de Berà Laura Moya Núñez ocupa la vuitena posició. Ocupa un escó al ple municipal rodenc des de 2015 i des de llavors ha estat sempre a l’oposició. Va intentar ser cap de llista socialista a l’alcaldia de Roda de Berà, però va perdre les primàries contra Josep Antoni Benedicto i es va haver de conformar en ocupar el segon lloc de la candidatura. Va néixer a Sant Boi del Llobregat el 1990.

En el setzè lloc hi trobem la regidora a l’oposició a l’Ajuntament de Torredembarra des de 2019 Maria del Carmen Martín Framit. Nascuda l’any 1968 a Granada, viu a Torredembarra des de l’any 1989, però hi estiueja des de l’any 1975. Diplomada en Ciències Empresarials (UOC) i llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses (UOC), és tècnica en Seguretat Pública (ISPC) i té estudis de Gestió i Administració Pública. És funcionària de l’Ajuntament de Torredembarra (caporala de la Policia Local) des de l’any 1993 fins a l’any 2011. Primera secretària de l’Agrupació PSC Torredembarra des de l’any 2016 a 2020. Ha estat membre de la Junta de Personal de l’Ajuntament de Torredembarra representant a diferents sindicats.

En el quart lloc dels suplents hi trobem una veterana de la política del Baix Gaià. Es tracta de Montserrat Muñoz Madueño, cap de llista socialista a Creixell des de 2003 i que ha ocupat diferents responsabilitat de govern, inclosa l’alcaldia. Actualment és regidora a l’oposició.

Foto: D’esquerra a dreta, Laura Moya, Carmen Martín i Montserrat Muñoz./ TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This