S’inicien les obres de condicionament de la carretera entre Els Masos de Vespella i la Nou de Gaià

REDACCIÓ – La Nou de Gaià / Vespella de Gaià, 12/1/2021

Aquesta setmana s’han posat en marxa les obres de condicionament de la carretera TV-2021, entre el final de la travessera urbana dels Masos de Vespella i la carretera T-202, dins els termes municipals de Vespella i la Nou de Gaià. Els treballs, que es duran a terme en un termini de 12 mesos, preveuen talls intermitents al trànsit amb pas alternatiu, així com el desviament provisional de vehicles al seu pas pel torrent de la Serralta.

Les obres afectaran un tram de 2.590,5 metres, entre els punts quilomètrics 2+231,006 i el 4+821,558 d’aquesta via, que forma part de la xarxa viària de la Diputació de Tarragona. En aquest tram, on es troba l’accés a la zona escolar de la Nou de Gaià, s’efectuarà una millora de traçat amb una ampliació de la calçada de fins a 7 metres. Les obres inclouen un nou pas sobre el torrent de la Serralta, donat que actualment no permet el pas simultani de dos vehicles.  A més, el projecte preveu la canalització per a la fibra òptica al llarg de tot el tram per al posterior desplegament de la mateixa.

Es tracta de la segona fase del projecte de condicionament de la carretera TV-2021 entre Vespella i la Nou de Gaià, la primera de les quals va finalitzar l’abril del 2018.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This