L’altafullenc Hèctor López Bofill, número 11 de la candidatura tarragonina de Junts per Catalunya

REDACCIÓ – Altafulla, 10/1/2021

La candidatura de Junts per Catalunya a la circumscripció de Tarragona a les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer tindrà un representant del Baix Gaià: l’actual regidor de Junts per Altafulla Hèctor López Bofill. La llista de la formació puigdemontista està encapçalada pel vallenc Albert Batet, actual president del grup parlamentari a la cambra catalana.

Hèctor López Bofill (Badalona 1973), jurista, doctor en Dret Constitucional i escriptor, ja va formar part de la candidatura de Junts per Catalunya el 2017, en la dotzena posició, una més avall que ara. A més, a la doble convocatòria de les eleccions generals espanyoles de 2019 va ser candidat al Senat i entremig va ser el cap de llista de Junts per Altafulla a les a les eleccions municipals d’Altafulla. Actualment és el portaveu del grup municipal, a l’oposició. Abans, López Bofill va ser cap de llista per Tarragona de Solidaritat per la Independència (SI) a les eleccions al Parlament de 2010.

López Bofill ha explicat a Altafulla Ràdio haver descartat presentar-se a primàries per motius familiars i laborals i assegura que la seva presència a la llista que encapçala el vallenc Albert Batet, li permet “refermar el seu compromís amb el projecte de Junts per Catalunya i amb el president Puigdemont.”

Foto: Hèctor López Bofill ha participat en diverses convocatòries electorals amb Junts per Catalunya des de 2017. / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This