El PDeCAT constitueix la seva secció local a Altafulla i s’aprofundeix l’escletxa al grup municipal de Junts

REDACCIÓ – Altafulla, 8/1/2021

El PDeCAT ja compta amb una secció local a Altafulla des es va constituir oficialment en l’assemblea del passat 30 de desembre, quan es va votar l’única candidatura presentada, encapçalada per l’actual regidor de Junts per Altafulla, Xavier Rofas. La junta està integrada, entre altres, per Guillermina Alonso i Inma Sanmiguel. Aquesta darrera forma part de la llista del PDeCAT per la circumscripció de Tarragona a les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer.

Aquest és un pas més del més que previsible divorci entre els dos integrants del grup municipal de Junts per Altafulla, Hèctor López Bofill i Xavier Rofas. El vot diferent en els pressupostos municipals -a favor el primer i abstenció el segon- va ser el primer símptoma. Rofas, en els micròfons d’Altafulla Ràdio, va denunciar que no se l’havia tingut en compte a l’hora de negociar aquests pressupostos am el govern.

Després de les eleccions del 14-F hi podria haver un pas més. La gran incògnita si es consuma la separació és quin dels dos regidors conservarà els drets del grup municipal constituït el juny de 2019 i quin passa a ser no adscrit, amb menys representació als diferents òrgans municipals. Rofas ja ha avisat a Altafulla Ràdio que el PDeCAT té els drets de la marca ‘Junts’ i que els tribunals així ho han reconegut.

Foto: D’esquerra a dreta, Rofas i López Bofill en un ple municipal. / ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This