Roda de Berà ja té els guanyadors de la primera Gimcana comercial de Nadal

REDACCIÓ – Roda de Berà, 7/1/2021

La regidora de Comerç de Roda de Berà, Rosana Dorantes, va fer lliurament el passat dimarts, 5 de gener, dels regals de la primera Gimcana comercial de Nadal. El sorteig s’havia celebrat el dia abans, en directe al programa A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio, i retransmès a través de Facebook Live.

La primera Gimcana organitzada per la regidoria de Comerç, amb l’objectiu de dinamitzar durant la campanya de Nadal el comerç local, ha tingut una gran acollida. Va reunir la participació de 90 infants i joves, 37 per a la categoria de 0 a 6 anys; 39 en la de 7 a 11 anys; i 14 joves en la categoria de 12 a 17 anys.

 

Els guanyadors/es van ser:

 

En la categoria de 0 a 6 anys,

1r premi – càmera de fotos: Biel Barrera Fernández.

2n premi – patinet: Laura Prat Ibáñez.

3r premi – pissarra magnètica: Abril Aroca Escrivà.

 

En la categoria de 7 a 11 anys,

1r premi – tableta: Aitor Calvo del Castillo.

2n premi – patinet: Sahar Akkar Bestara.

3r premi – joc de taula: Lucía Carballo Galindo.

 

En la categoria de 12 a 17 anys,

1r premi – tableta: Ona Rubió Parramon.

2n premi – dessuadora: Iván Carmen Dorantes.

3r premi – joc de taula: Iker Arjonilla Rodríguez.

 

La gimcana

La dinàmica era la d’una gimcana, en la que hi podien participar els infants i joves dels 0 als 17 anys, dividits en tres categories diferents, del 21 de desembre fins al 3 de gener. Els participants havien de consultar a la butlleta de participació la llista d’establiments adherits i buscar dins d’ells un dels vuit objectes nadalencs que la regidoria n’havia amagat amb el logo de “Reactiva’t”, perquè fos més fàcil identificar-los.

Un cop trobats tots i aconseguit omplir la butlleta, amb vuit segells diferents, l’havien de dipositar a la bústia de l’Hotel d’Entitats, abans del 4 de gener.

Foto: Una imatge dels diferents guanyadors i guanyadores amb la regidora Rosana Dorantes. / AJ, RODA DE BERÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This