La vacuna contra la Covid-19 també arriba a Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 7/1/2021

Si la vigília de Reis, la vacuna contra la Covid-19 arribava a Roda de Berà, l’endemà de la darrera festivitat de Nadal, aquest dijous 7 de gener, els 33 residents de la Residència de Gent Gran L’Ermita de Creixell i pels seus treballadors i treballadores han rebut la primera dosi de la vacuna.

La primera resident de l’Ermita que ha rebut la vacuna ha estat Esperança Caldentey ,de 89 anys, i que estava molt contenta per haver-se pogut vacunar. En relació al personal sanitari d’aquest centre creixellenc, els primers en rebre una de les dosis de la vacuna de Pfizer/BioNTech han estat  el doctor Ramón V. Ruiz; Judith Sánchez, directora i infermera; Belén Martínez, gerent de l’Ermita; i Vero Pelejero, psicòloga de la residència.  D’aquí a 21 dies  s’administrarà la segona dosi de la vacuna.

La Residència L’Ermita de Creixell ha estat una de les primeres residències privades de Catalunya amb places concertades en rebre la vacuna ja que està considerada com un centre verd,  en no haver tingut cap positiu de Covid19durant la pandèmia.

Foto: Esperança Caldentey rebent la vacuna contra la Covid-19. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This