La secció local d’ERC a Altafulla escull Manel Sánchez Abeya com a nou president de l’executiva

REDACCIÓ – Altafulla, 7/1/2021

La secció local d’ERC a Altafulla l’EINA ha renovat la seva executiva, que a partir d’ara està presidida per Manel Sánchez Abeya. Lou Arans és la nova secretària d’Organització i Enriqueta Garcia, secretària de Dones. L’equip el completen Jordi Rius i Neus Saltó, com a responsables d’Imatge i Ciutadania, per una banda i Comunicació, per l’altra. Finalment el coalcalde de la vila, Jordi Molinera, és el representant del grup municipal.

Donar suport al grup municipal d’ERC a l’Ajuntament d’Altafulla, des de juny de 2019 ostenta la coalcaldia,  és una de les prioritats del partit, planificant estratègies i accions “més a llarg termini” per poder-se tirar endavant a Altafulla. En aquest sentit, Sánchez Abeya es marca com a gran objectiu la necessitat d’ampliar la base de militants.

El suport al grup municipal d’ERC és bàsic en la tasca de l’executiva local, que valora molt positivament la gestió que està fent el grup en l’equip de govern local. El nou president altafullenc considera que “cal visibilitzar la feina que fan els regidors republicans al capdavant del govern municipal i donar a conèixer la dedicació que tenen per la vila d’Altafulla.”

Hemeroteca

Tweets recents

Share This