Creixell recull una vuitantena de joguines solidàries per repartir-les per Reis

REDACCIÓ – Creixell, 5/1/2021

La segona edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines’ impulsada per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Creixell ha recollit enguany un total de 78 joguines. Enguany la campanya s’ha fet amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme i ha comptat amb la col·laboració de la Fundación Crecer Jugando, que ha recollit 48 joguines per als infants de Creixell a través de l’acció solidària “Comparte y recicla”, fruit de donacions de nenes i nenes d’arreu de l’Estat.

La campanya consisteix en la recollida de joguines noves o reciclades, que estiguin en bon estat i que no tinguin contingut bèl·lic ni sexista. Les joguines van adreçades a infants de famílies vulnerables del municipi, que són seleccionades prèviament per membres de Càritas Tarragona a Creixell i per la mateixa àrea de Benestar Social. Des de la regidoria es destaca que l’èxit aconseguit per la campanya i s’ha agraït l’esforç de totes les famílies de Creixell i de fora del municipi que hi han col·laborat. Les joguines recollides es van desinfectar i van estar confinades durant el mes de desembre al Casal Municipal.

Enguany, per evitar aglomeracions a causa de la pandèmia, el repartiment de joguines entre els infants es farà de manera esgraonada, aquest dimarts 5 de gener, a partir de les 17 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament de Creixell. Des de l’àrea de Benestar Social s’ha contactat prèviament amb totes les famílies per donar-los l’hora de recollida. Cada infant podrà escollir la joguina d’acord amb els seus gustos.

Foto: Les joguines recollides, a la sala de plens. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This