L’altafullenca Inmaculada San Miguel, única representant del Baix Gaià a la candidatura del PDeCAT

REDACCIÓ – Altafulla, 4/1/2021

La candidatura del Partit Demòcrata Europeu (PDeCAT) a la circumscripció de Tarragona per a les eleccions al Parlament del 14 de febrer comptarà amb només una representant del Baix Gaià. Es tracta de l’altafullenca Inmaculada San Miguel, que ocuparà una de les posicions de suplent. Nascuda el 1976, és associada del PDeCAT. La llista està encapçalada per l’exregidor de Reus Marc Arza, seguit de l’alcalde de Gandesa, Carles Luz.

Precisament Arza ha tret pit dels 14 alcaldes i alcaldesses amb què compta la seva candidatura, però no hi trobem cap dels quatre que té el partit al Baix Gaià, ni tampoc cap regidor. Destaquen noms com el de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, que tanquen la llista, o altres com el vicepresident de la Diputació i alcalde d’Albinyana, Quim Nin.

El cap de llista apunta que “les alcaldies del PDeCAT són el millor aval per governar Catalunya”. I és que amb la incorporació dels alcaldes i alcaldesses, el PDeCAT busca apel·lar als ciutadans d’una forma molt directa, amb l’aval de la bona gestió i solvència dels seus representants locals. “Qui confia en els alcaldes i alcaldesses del PDeCAT per tal de gestionar la ciutat de la millor manera possible, ha d’escollir el PDeCAT per tal de gestionar la Generalitat i el nostre país”, sentencia Arza.

Foto: Una imatge de la candidatura liderada per Marc Arza. / PDeCAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This